کامپیوتر و موبایل ونوس

VENUS COMPUTER & MOBILE CENTER

کامپیوتر و موبایل ونوس

VENUS COMPUTER & MOBILE CENTER

کامپیوتر و موبایل ونوس

امام علی (ع):
زَکاةُ العِلمِ أن تُعَلِّمَهُ عِبادَ اللّه‏ِ؛
زکات علم ، آموختن آن به بندگان خدا است.

همواره یکی از بزرگترین مشکلات کاربران ایرانی بدون استفاده از افزونه تاریخ شمسی ، در اکسل محاسبات مربوط به تاریخ شمسی است. نرم افزار اکسل تاریخ میلادی را به خوبی می شناسد و تمامی محاسبات مورد نیاز بر روی تاریخ میلادی قابل انجام است ولی این قابلیت برای تاریخ شمسی موجود نمی‌باشد.

اگر چه با نسب ویندوز ۱۰ و انجام تنظیمات پایه (مشاهده تنظیمات) میتوان تا حدودی این مشکل را برطرف نمود ولی باز هم محدودیتهایی در تبدیل کردن تاریخ شمسی به میلادی و برعکس و محاسبات بر روی تاریخ وجود دارد لذا بهتر است به منظور انجام محاسبات بر روی تاریخ شمسی و همچنین تبدیل اعداد به حروف از افزونه ای که در این پست آموزش میدهیم استفاده نمایید.

 

مراحل راه اندازی افزونه:

۱- ابتدا افزونه را از لینک ذیل دانلود کرده و آن را از حالت فشرده خارج نموده.

دانلود افزونه تبدیل تاریخ میلادی به شمسی و تبدیل اعداد به حروف
حجم: 20.8 کیلوبایت

پسورد: venus-soft.ir


- سپس فایل FarsiTools.xla را به محلی که میخواهید از آن نگهداری کنید منتقل نمایید ( مثلا در مسیر C:\Program Files (x86)\Microsoft Office )

توجه : در طول زمانهایی که میخواهید از این ابزار استفاده کنید نباید فایل FarsiTools.xla را تغییر نام دهید یا آن را به محل دیگری جابجا نمایید.

۳- یک فایل اکسل خام را باز کرده و از مسیر file گزینه option را کلیک نموده و در صفحه باز شده حالت add ins را انتخاب کرده تا صفحه add ins باز شود.


۴- بعد از انتخاب excel add-ins در قسمت manage بر روی GO کلیک کرده تا صفحه add ins باز شود، سپس بر روی دکمه Browse کلیک نموده و در صفحه باز شده آدرس مسیر فایل  FarsiTools .xla را وارد نموده و تایید کرده تا این افزونه به افزونه های شما اضافه شود.


بعد از انجام گامهای فوق 7 تابع به توابع اکسل اضافه میشود که اصلی ترین آنها به شرح ذیل می‌باشند.

 

۱- m2s: این تابع به منظور تبدیل تاریخ میلادی به تاریخ شمسی مورد استفاده قرار میگیرد، برای مثال خروجی تابع   m2s(today())  برابر است با تاریخ امروز به صورت شمسی.

۲- s2m: این تابع بر عکس تابع m2s به منظور تبدیل یک تاریخ شمسی به تاریخ میلادی مورد استفاده قرار میگیرد، برای مثال خروجی تابع  s2m(“1391/2/2”)  برابر است با ۲۰۱۲/۴/۲۱

۳- horofi: این تابع به منظور نوشتن عدد به صورت حرفی مورد استفاده قرار میگیرد، بدین صورت که یک عدد به عنوان ورودی دریافت میکند و معادل آن را به حرف مینویسد برای مثال اگر سلول (A1) برابر با عدد 123 باشد خروجی تابع =horofi(A1)  برابر است با "یکصد و بیست و سه"

نکته: در در پایان حروف قصد دارید کلمه ریال یا تومان را اضافه نمایید به این شکل بنویسید   =horofi(A1)&" "&"ریال"


۴- three: این تابع حالت ناقص تابع horofi میباشد و به منظور تبدیل عدد به حالت حروفی آن مورد استفاده قرار میگیرد با این تفاوت که این تابع صرفا تا اعداد سه رقمی را به حروف تبدیل میکند.

پیام

نظرات  (۱)

سلام

چطوری تاریخ به حروف تبدیل میشه؟

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی